Tarda Musical 2014

Enguany la Tarda Musical té com a fil conductor els diferents estils musicals, que els nostres alumnes van interpretar mitjançant cançons i instrumentacions.
El pati ple de gom a gom, els artistes amb les seves millors gales i el públic assistent amb les càmeres preparades per captar els millors moments. Arrenquem!

Abans de començar la Tarda Musical com a tal, dediquem uns instants per dir el nom de les persones guanyadores del concurs MAF 2014. A més a més, aquest any el tradicional concurs MAF passa a anomenar-se també Memorial Paco Elvira, en record del gran fotògraf i expare de l’escola que ens va deixar l’any passat i que tantes instantànies ens va regalar al nostre arxiu fotogràfic de Magòria. I per commemorar aquesta proposta, el Premi Paco Elvira és lliurat per l’Andrea, la filla del Paco. Gràcies per la teva complicitat, Andrea.

I després del moment MAF, que comenci l’espectacle!
Els petits cargols de P3 pugen a l’escenari i es fa el silenci, tothom vol escoltar cada actuació, ningú no es vol perdre ni un detall.
A partir d’un repartiment ben variat, podem gaudir d’estils tan diversos com el folklore, el divertimento folk, country, blues, tango, cabaret, pop...
P3 ha donat el toc d’inici i sisè prepara la traca final. Després de fer una instrumentació digna d’escola de música, interpreten Bohemian Rhapsody, del grup anglès Queen. Una interpretació (veus i coreografia inclosa), simplement espectacular, la cirereta del pastís que tanca una tarda carregada de qualitat, emocions i complicitat.

Un any més, la Maria, la nostra mestra de música i directora de l’espectacle, se’n du grans ovacions perquè ha estat una tarda especial. Moltes felicitats, Maria!

L’èxit de l’acte és de moltes persones, especialment de la Maria, però hi ha un altre nom propi que requereix tot el nostre agraïment i reconeixement: el Ferris Aromí, tècnic de so professional i pare de l’escola, que fa que cada any tot soni, simplement, de meravella. Gràcies, Ferris!

I ara, què ens oferirà la propera Tarda Musical?

p3.mp3

P-3 “Cargol treu banya” (folklore tradicional català)

p4.mp3

P-4 “El tren” (divertimento folk)

p5.mp3

P-5 “L’esquirol/El ratón” (folklore tradicional català i castellà)

1er.mp3

1r “Dipy Dua” (divertimento country)

2on.mp3

2n “L’esquimal perdut” (folklore tradicional francès)

3er.mp3

3r “Blues del matí” (blues)

4art.mp3

4rt “La vida en un sofà” (tango-cabaret)

5inquè instrumental.mp3

5è “Guantanamera“ (folklore tradicional cubà)

5inquè.mp3

5è “Somebody that I used to know“ (pop)

6isè instrumental.mp3

6è “La Bamba“ (rock llatí)

6isè queen.mp3

6è “Bohemian Rhapsody” (melòdic- operístic-rock dur)