Les xerrades dels experts

El tema d’Expo que hem tractat enguany a Cicle Mitjà ha estat els fenòmens naturals. Aquest és un fil que ens condueix a conèixer i entendre per què passen moltes coses al nostre planeta Terra. Amb la finalitat de no perdre’ns ni un detall, vam demanar la col•laboració de dues persones expertes en la matèria.
Primer va venir Francesc Mauri, home del temps de TV3 i Catalunya Ràdio, per fer un repàs i anàlisi dels principals fenòmens meteorològics que passen qualsevol dia, a qualsevol lloc del planeta. I per què passen aquestes coses? En Francesc va saber donar resposta a moltes preguntes.
Un altre dia va venir en Txús Garcia, expare de l’escola i formador de persones que es dediquen al control aeri. A més de compartir la seva experiència, ens va endinsar en d’enigmàtic món de l’arc de Sant Martí. Com es produeix? Quan? Per què? Com podem explicar els colors que veiem a la Terra?... I així, un munt de preguntes que van trobar resposta.
A tots dos volem agrair la seva participació a l’escola, i la seva manera d’explicar, apassionar, encuriosir i fer entendre aquelles coses que de vegades semblen inexplicables.

Gràcies, Francesc i Txús.