Tarda Musical 2016

La Tarda Musical va néixer fa uns 17 anys com a proposta per compartir amb les famílies els coneixements i el plaer per la música que treballem a l’escola. Al pati de Primària, hi sonaven les primeres notes i cada any tenia més bona rebuda. Amb el temps, i veient que l’afluència era cada vegada major, vam anar pujant en prestacions. Primer vam sonoritzar els nostres artistes perquè les seves veus arribessin a tothom, i la veritat és que el salt va ser molt important, cada cop venia més gent. Uns anys després, hi vam incorporar un escenari de més de 30 m², pas endavant per guanyar visibilitat al pati, les primeres files asseguts en cadires i darrere tothom dret. Bé, darrere tothom dret i una mica atapeït. 
I enguany, un nou gran salt qualitatiu: hem celebrat la Tarda Musical al Centre Cívic Cotxeres de Sants, un espai tancat, gran i molt adequat a les nostres necessitats. Tothom va tenir cadira per gaudir de l’espectacle amb una òptima visibilitat i, com venia passant en els darrers anys, amb una sonorització d’allò més bona, gràcies al nostre estimat Ferris Aromí, pare de l’escola i tècnic de so professional.
Són moltes les persones que han permès que aquesta història s’hagi anat fent realitat: la Mireia, l’Annabel, la Sílvia i, des de ja fa uns anyets, la nostra espectacular Maria. Totes elles han estat les mestres de música que han conduït el timó, i moltes més les persones que han remat per arribar a bon port. La Tarda Musical s’ha anat fent gran i, aquest any que ja complia la majoria d’edat, ha pogut bufar les espelmes com es mereix.

I bé, sobre la Tarda Musical d’enguany, cal dir que va començar amb els Premis MAF 2016. Com diem cada any, i ja estem en la vuitena edició, gràcies a tothom per participar en aquest concurs made in Magòria i felicitats a les persones guanyadores. Després de fer la foto de família amb tots els guanyadors/es, és hora de començar la Tarda Musical!
La temàtica d’aquest any ha estat el món de la fantasia i la ciència-ficció, amb una selecció de cançons ben variada. Els petits titelles de P3 donen el toc de sortida a la màgia i la imaginació, els fantasmes de P4 ens sorprenen i ens ensenyen la seva cara més terrible, les bruixes de P5 ens expliquen com han aconseguit aquests poders sobrenaturals, els dracs de 1r ens expliquen que la seva malesa més gran és estar constipat... I així cada curs ens fa gaudir de la qualitat, la diversitat d’estils i la màgia de les seves cançons. A més, 5è i 6è ens ofereixen uns instrumentacions Orff que són pròpies de nivells de Secundària. La tarda acaba amb l’alegria circense de sisè, que ens acomiada abans d’emprendre noves aventures. En resum, una tarda memorable.

Com dèiem abans, la Tarda Musical és feina de moltes persones, començant pels nostres artistes, però hi ha dos noms propis que no podem passar per alt perquè aquest any la fantasia i la ciència-ficció hagin estat musicalment possibles. Per una banda, el Ferris Aromí, que gradua cada ingredient perquè la poció màgica funcioni; gràcies, Ferris, ens ho poses tot molt fàcil. I, per descomptat, la Maria Valles, la nostra espectacular mestra de música, que ha sabut convertir la batuta en un vareta màgica, la cançó en pura fantasia. Bravo, Maria!

Ja estem esperant la Tarda Musical de l’any que ve. Amb què ens sorprendràs, Maria?

P3 - Els petits titelles.mp3

P3 - Els petits titelles

P4 - A l'escola hi ha fantasmes.mp3

P4 - A l'escola hi ha fantasmes

P5 - Les bruixes.mp3

P5 - Les bruixes

1er - El drac refredat.mp3

1er - El drac refredat

2n - Das Klinget La colla del follet valent.mp3

2n - Das Klinget La colla del follet valent

3r - Els monstre de Banyoles.mp3

3r - Els monstre de Banyoles

4t - Qualsevol nit pot sortir el sol.mp3

4t - Qualsevol nit pot sortir el sol

5è - Somewhere over the rainbow.mp3

5è - Somewhere over the rainbow

5è - Star Wars (Instrumental).mp3

5è - Star Wars (Instrumental)

6è - Alegria.mp3

6è - Alegria

6è - El senyor dels anells (Instrumental).mp3

6è - El senyor dels anells (Instrumental)