Tarda Musical 2018

Si el curs escolar comença a encarrilar-se cap al seu final, vol dir que una traca de les grosses ens espera: la Tarda Musical.

“Tarda Musical” equival a compartir el plaer per la sonoritat i l’expressió, l’esforç i l’emoció. En una sola tarda, podem gaudir i descobrir bona part de la feina feta durant el curs, perquè interpretar una (o més d’una) cançó va més enllà de la pròpia peça escollida per a l’ocasió.

La tarda va començar amb els premis del concurs MAF de fotografia a l’escola. Enguany celebra una edició especial, tota una dècada compartint el plaer i la complicitat per la instantània. Felicitem els guanyadors/es, i especialment a tothom que hi ha participat.

Amb els premis a la butxaca, comença el plat fort de la jornada, la Tarda Musical. Enguany la temàtica ha estat sobre els oficis, un camp que acumula un munt de cançons i que ha suposat fer-ne una bona tria.

Ja des de P3 els aplaudiments van omplir les Cotxeres de Sants, espai que repetim per tercer any i ens hem fet nostre per compartir tardes musicals. La màgia de la tarda va anar pujant a mesura que ho feien els diferents cursos, cada actuació era un nou món, i així fins a sisè, in crescendo.

La Tarda Musical és possible gràcies a moltes persones, començant pels nostres petits artistes, però volem agrair especialment alguns noms propis que es mereixen un comentari a part. Ara imagineu-vos que ens trobem a la fi d’un concert i el cantant diu:

 

A la gravació audiovisual, Jordi Orobitg, Pol Rodríguez, Bernat Elías i Mireia Vidal.

Amb la càmera de fotos, Rita Molina, Bianca Southwood, Irene Elorza, Tatiana Soler i Joan Gubern.

Al so, Sergi Nicolau i Ferris Aromí (les dues “bèsties” del so ben fi).

I a la direcció musical, l’alma mater de la Tarda Musical i lluitadora nata, Mariaaaaa Valles!

 

Gràcies a tothom per venir, passi-ho bé i fins l’any que ve!

1-P3.mp3

1-P3.mp3

2-P4.mp3

2-P4.mp3

3-P5.mp3

3-P5.mp3

4-PRIMER.mp3

4-PRIMER.mp3

5-SEGON.mp3

5-SEGON.mp3

6-TERCER.mp3

6-TERCER.mp3

7-QUART.mp3

7-QUART.mp3

8-CINQUE R.mp3

8-CINQUE.mp3

9-SISE.mp3

9-SISE.mp3

Tarda musical 2018