Confinafeines de P3

Durant aquestes setmanes de confinament, els nens i nenes de P3 estan realitzant moltes i diverses feines i activitats que els anem proposant cada dia de forma telemàtica mitjançant el Drive. A més a més, cada divendres fem una videoconferència per grups reduïts, de sis nens i nenes, i aprofitem el moment per parlar de com estem, per cantar cançons, per fer balls, per explicar-nos i/o per ensenyar-nos coses personals, per fer jocs dirigits i, sobretot, per veure’ns les cares i estar en contacte durant una estoneta.

En el segon trimestre, a l’escola, van començar a fer petites activitats sobre el seu propi nom: quantes lletres tenia, quina era la primera, si era llarg o curt en relació a la resta de noms de la classe... i, sobretot, van començar a reconèixer el seu nom per escrit. Després es va tancar l’escola i vam decidir continuar amb les mateixes activitats que hauríem realitzat a la classe, però ara d’una forma telemàtica i a distància i amb l’ajut incondicional de les famílies.

Les activitats que els hem anat proposant a través dels diferents vídeos sobre el seu nom són les següents: pintar les lletres de molts colors, resseguir-les a partir d’un model amb puntets (amb el dit, amb un llapis i amb un retolador), retallar-les i enganxar-les en l’ordre que toca, fer-ho amb plastilina, amb la massa de les galetes i, finalment, els hem animat a crear el seu nom d’una forma original i diferent, amb qualsevol material o idea que tinguessin i d’una forma lliure... Han après un munt de coses interessants sobre el seu nom.

I aquí teniu el resultat del que ens han estat enviant de les diferents activitats!