Residus i... juguem!

Hola, em dic Cèlia Molina i formo part del grup de nens i nenes del 2000 que va créixer en aquesta casa.

El dia 15 de maig vaig tornar a travessar les portes de l’escola, acompanyada dels meus companys de l’agrupament escolta AEIG Pau Claris, amb la intenció d’apropar el nostre projecte als estudiants de primària i, personalment, amb ànim de retornar quelcom a un centre i un grup humà que em va donar tantes coses en el seu moment.

El projecte que ens vam plantejar els nois i noies del Pau Claris consistia a divulgar la importància de cuidar el nostre planeta, un problema que haurem d’afrontar amb força les nostres generacions. Així doncs, vam voler centrar-nos en la necessitat de reciclar i reduir el gruix de deixalles que comporta el nostre estil de vida actual.

El taller que vam proposar als nens i nenes de 3r de Primària es basava en la transformació d’una ampolla de plàstic en una joguina, i donar vida altre cop a un objecte fàcilment rebutjable.

Era el nostre primer taller i teníem els nervis a flor de pell, però l’entusiasme i l’atenció que vam rebre per part dels alumnes van fer de la classe una experiència molt enriquidora per ambdues parts.

Finalment, volem agrair l’oportunitat que ens ha brindat l’escola i l’ajuda del Dani en tot moment. Ens encantaria tornar a treballar amb vosaltres, i a mi, tornar a potinejar amb el paper maixé.

Si us ve de gust, no deixeu de donar una ullada a la pàgina del nostre agrupament. Hi ha coses que mai podré agrair prou als meus pares i una és haver-m’hi apuntat i aguantat situacions semblants a les de no voler anar a escola i després no voler-ne sortir!

 

Cèlia Molina