PRIMERA JORNADA D’ATLETISME

Ja feia temps que plantejàvem la possibilitat d’organitzar una jornada esportiva per a tota Primària i, per fi, el somni s’ha fet realitat. L’estadi Joan Serrahima ens va facilitar l’espai ideal per passar una jornada esportiva especial, i des d’aquí volem agrair a l’organització del Serrahima totes les facilitats que ens han donat.

El David i el Miquel, mestres d’Educació física de l’escola, van preparar una sèrie d’activitats relacionades amb l’atletisme. Nenes i nens, de primer a sisè, van poder descobrir les disciplines més importants que engloben aquest esport gairebé ancestral, l’esport organitzat més antic del món, l’esport rei de certàmens tan emblemàtics com els Jocs Olímpics. Relleus, tanques, llançaments, salts, velocitat... vam passar un matí estimulant i alegre, per descobrir millor el món de l’atletisme i gaudir de la convivència i l’esportivitat.

Va ser una primera experiència, una prova que ens agradaria repetir molts anys. De moment, el passat 29 d’abril van gaudir del tret de sortida.

Moltes gràcies a l’organització i moltes felicitats als/les participants.