L'àlbum de traç

A Parvulari fem traç amb fulls DIN A3 i els primers dies vam fer el mes de setembre d’aquesta manera. Però un cop endinsats completament en el nou curs de P5 i ara que ja som els grans, hem començat a treballar també amb fulls DIN A4: requereix més concentració i precisió, ja que l’espai del qual disposem és més petit.

Cada dimecres fem Traç mitja hora amb la meitat del grup, mentre que els altres fan anglès. Baixem al menjador amb el nostre estoig i la carpeta i aprenem un munt de coses. Les mestres ens han posat dotze retoladors i un llapis de grafit nou. El primer dia vam fer una tapa molt divertida i, de mica en mica, anirem omplint el que serà el nostre petit àlbum de tot el curs. Ens hem familiaritzat amb com guardar les feines dins la carpeta sense arrugar els fulls, posar bé les gomes i mirar si hem d’acabar alguna cosa.

Les primeres sessions han estat per repassar traços que ja coneixem i per desenvolupar o recordar el gust per dibuixar. Ben aviat, quan tinguem més assolides les vocals, aprendrem a escriure petites paraules.