Els aliments típics de la tardor

El taller anual de fruita seca de Parvulari ha tingut lloc aquest mes de novembre.

Ens hem adaptat a les noves circumstàncies i l’hem fet només a la classe de P5, gaudint, igualment, amb els companys i les companyes d’uns berenars més que deliciosos després de tota una tasca d’investigació, treball i descoberta.

Primerament, vam parlar entre tots sobre quins creiem que eren aliments típics de la tardor i així vam elaborar una llista de la compra per saber què podíem demanar a les botigues del barri i per preguntar a la cuina si les nostres cuineres tenien alguna cosa de la nostra llista que ens poguessin donar. La sortida al mercat d’Hostafrancs va ser divertida: anàvem llegint els rètols de les botigues d’alimentació del carrer, ens fixàvem en quins productes venia cada botiga, parlàvem de quants diners crèiem que ens costarien les compres i, pel camí, vam anar al caixer a treure diners.

Amb la compra feta, quedava el més important: el tast! Dos berenars boníssims i saludables van tenir lloc a l’escola: un a la classe i un altre al nostre pati. Alguns vam descobrir i tastar per primera vegada aliments dels quals no havíem sentit ni parlar i d’altres van fer-se les delícies d’allò que més els agradava.