Dinosaures a l’hospital!

El mes de desembre a l’escola està intrínsecament lligat a la mostra de treballs del darrer dissabte de trimestre, és a dir, l’EXPO. Entre altres aspectes, l’Expo equival a una explosió plàstica sobre un tema concret, que cada cicle treballa en funció de l’edat.

Moltes de les obres que exposem aquell dia acaben a les cases dels seus autors, però hi ha algunes obres que són massa grans (no parlo de la grandesa artística ara, sinó d’un criteri físic com és la seva mida). I llavors, què podem fer amb aquests treballs? Enguany hem iniciat una proposta que esperem que duri molts anys: teníem dos dinosaures fets pels grups de Parvulari que no tenien espai per entrar a una casa o quedar-se a viure a l’escola. Una opció seria llençar-los, però... i si els donem a alguna entitat que els pugui gaudir?

Ens vam posar en contacte amb hospitals i centres que acullen nens/es que requereixen una atenció més especialitzada i els vam oferir de donar els nostres estimats dinosaures. La resposta general va ser que els agradava molt la iniciativa i que els encantaria acollir-los al seu centre. Però, és clar, només en tenim dos. Per això aquest any els nostres dinosaures s’han instal·lat al vestíbul del l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron, on nens, nenes i visitants els podran conèixer. Al mateix vestíbul hi ha un cartell que explica d’on venen aquests exemplars.

L’any que ve, ja veurem què podem oferir i a on ho podem enviar, però de moment ens quedem amb les cares d’il·lusió i sorpresa dels nenes i nenes que estan ingressats o tenen consulta a l’Hospital.