XXII Tarda Musical

En un any carregat de mesures per adaptar-nos a la pandèmia, ha calgut renovar-se en molts sentits. La Tarda Musical, jornada emblemàtica de l’escola, no en podia ser una excepció. Aquest és un dia per alliberar-se de tensions i treure el millor del potencial artístic que tant valorem a l’escola.

Durant els darrers anys, les Cotxeres de Sants han estat el nostre escenari, unes Cotxeres plenes de públic, amb més de 500 persones compartint i aplaudint les propostes musicals que presentem en aquesta recta final de curs. Enguany, calia buscar una alternativa, i la vam trobar. Vam poder gaudir d’un escenari reservat per a grans artistes, el Teatre Grec de Montjuïc. Sí, sí, ni més ni menys que el Teatre Grec, un espai obert on podíem distribuir cada grup bombolla amb distàncies més que generoses. Ara bé, sense famílies. Això sí, va ser el primer dia, en tot el curs, que ens vam poder trobar tota l’escola i veure’ns les cares amagades darrere les mascaretes

Cada curs va poder mostrar el seu treball amb cançons al voltant d’un fil conductor apassionant: un tour de safari per descobrir els animals que s’amaguen a la selva i la sabana. Els nens i nenes de sisè viatjaven en jeep a la recerca d’animals i van descobrir una fauna ben variada: micos, lleons, girafes, elefants, serps...

Un tour que recordarem sempre, tant per l’entusiasme dels/de les artistes com per la novetat d’estrenar-nos al Teatre Grec. Felicitats, nens i nenes de Magòria!

Aquest viatge no hauria estat possible sense la nostra guia de safari, qui ha liderat l’aventura perquè tot fos fàcil, dinàmic i espectacular. Bravo, Alba!