XXIV Tarda Literària

Cada any té lloc la Tarda Literària al pati de l’escola, un pati carregat de famílies que volen compartir el plaer de la literatura amb les nostres creacions. A Parvulari reciten poemes o endevinalles en grup. A Primària, com que ja saben llegir i escriure, mostrem una selecció de textos per a cada curs.

Enguany la pandèmia no ens permet omplir el pati de textos i imaginació; per això, hem dissenyat una Tarda Literària en format bombolla. Cada curs ha elaborat un recull de creacions amb textos de cada nen i nena. Però ens faltava la mostra pública, i hem elaborat un vídeo amb la lectura dels textos seleccionats. A l’Escola Magòria tenim passió per la creativitat, també la literària, i la pandèmia no ens treu les ganes de compartir-la. Simplement hem hagut de fer una Tarda Literària condicionada per la situació.

Moltes felicitats als nens i nenes que han llegit els seus textos, i moltes felicitats a tots els nens i nenes de l’escola, els quals han mostrat, una vegada més, que la imaginació no té límits.