Mercè 2020, versió bombolla

Cada any comencem el curs a ritme de festa major; la Mercè ens convida a celebrar la tornada a l’escola d’una manera especial. I per especial, la tornada d’aquest any.

Les mesures COVID ens fan canviar algunes rutines i ens fan perdre una dinàmica que ens defineix tant com ens emociona: el contacte entre nens/es i mestres de tots els cursos.

Aquest any els grups bombolla van per l’escola sense tenir contacte amb altres nens i nenes, tot sigui per evitar riscos. Això també afecta la nostra estimada festa de la Mercè a l’escola. Més enllà del treball que fa cada curs sobre la nostra copatrona, normalment ens reunim tota l’escola al pati de Primària per fer festa grossa tota la tarda. Enguany no hem pogut fer la festa al pati, però els jocs, les cançons i el pa amb xocolata han anat a cada classe per celebrar, en versió bombolla, la festa de la Mercè.

Una tarda divertida que sempre recordarem, tot esperant celebrar ben aviat tots junts i juntes les nostres festes. Mentrestant, celebració en format bombolla. Cada classe a la seva manera, però tots i totes amb un somriure de festa grossa.