COLÒNIES ALTERNATIVES DE PRIMÀRIA

Les colònies de Magòria són una part molt important del nostre projecte d’escola. La convivència durant vuit dies al nostre estimat Castell de l’Areny marquen un abans i un després en les nostres vides, tant dels nens/es com dels mestres.

Però aquest any la pandèmia no ens permet gaudir d’aquesta experiència. Per això, hem preparat unes colònies alternatives, una setmana carregada d’activitats amb aires de colònies que ben segur també quedaran a la nostra memòria. Sempre recordarem aquell any que no vam poder gaudir de les tradicionals i genuïnes colònies de Magòria, però sí  que vam gaudir de les mil i una activitats alternatives que hem viscut amb intensitat.

Excursions, tallers, discoteca, Pi Pinyer, jocs... durant tota una setmana, no hi ha faltat res. Bé, ens ha faltat Castell de l’Areny, on esperem que l’any vinent ens aculli com sempre, amb la il·lusió de gaudir de dies de convivència entre tots els cursos de Primària. Quines ganes de tornar-hi, sí, però també quina aventura més gratificant que hem viscut aquest any de pandèmia. I és que ni tan sols les bombolles o les mascaretes ens treuen de viure uns dies que sempre recordarem.