Concurs MAF 2021, votacions

MAF 2021, votació telemàtica

 

Amics i amigues,

Després de rebre totes les vostres fotografies, comença el període de votacions del públic.

Primer de tot, volem agrair a les persones que han presentat les seves fotos, carregades de qualitat i sensibilitat, per poder fer possible el concurs MAF d’enguany.

Des d’avui, dilluns 10, fins al diumenge 16 de maig, podeu gaudir de totes les fotografies teleMÀFiques a través de l'enllaç següent:

 

https://forms.gle/JUwZuJdqQGeYW38u8

 

Per garantir la seguretat en la participació, cal accedir-hi mitjançant la contrassenya concursmaf2021 (tot en minúscules).

Veureu que les fotografies estan agrupades per cada una de les cinc categories, i ja sabeu que es tracta de triar una fotografia per categoria.

Un cop entreu al formulari, cal posar-hi el nom per veure totes les fotografies. Si ho voleu, des de l’ordinador, podeu ampliar la fotografia clicant el botó dret del ratolí. Aquest formulari està pensat per ser omplert tant des de l’ordinador com des del telèfon mòbil. Us ho posem ben fàcil!

Durant tota la setmana, podreu votar un cop per persona; dilluns 17 passarem a fer el recompte de les votacions i, pròximament, us informarem (a través del correu electrònic i la web) de la resolució en els Premis del Públic, els Premis del Jurat i el Premi especial Paco Elvira.

Les persones amb les fotografies premiades podran gaudir d’un premi especial que estrenem aquest any: un val fotogràfic de 15 € en allò que preferiu: una sessió de fotos d’estudi, material fotogràfic, revelat en paper fotogràfic...

Esperem que el curs vinent puguem recuperar el format presencial que tant ens agrada, amb el vestíbul de Primària carregat de fotos i caliu al voltant de l'urna de votació, però mentrestant podem gaudir d’aquest format teleMÀFic al qual ens ha portat la pandèmia.

Moltes gràcies per la vostra complicitat i llarga vida al MAF!

 

Comissió MAF 2021