PREMIS MAF 2021

L’any passat la pandèmia ens va deixar sense concurs, i aquest any la pandèmia ens ha obligat a canviar-ne el format i perdre certa essència, però l’esperit MAF continua vigent.

De manera telemàtica, hem exposat les 88 fotografies que s’han presentat a concurs i hem recollit les 130 votacions que han omplert el formulari.

Ara arriba l’hora de saber quines imatges són les més valorades pels assistents. Aquestes votacions formen el Premi del Públic. Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.

A més a més, el Comitè Organitzador del MAF cada any delibera sobre quina fotografia destaca dins de cada categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat.

I en tercer lloc, incloem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Amb aquest premi volem retre homenatge al Paco, un antic pare de l’escola i reconegut professional de la fotografia, que ens va deixar el 2013.

Les fotografies guanyadores del concurs MAF 2021 han estat:

CATEGORIA “INFANTIL”

Premi del Públic: Mort aprofitada (08), d’Ada Tous

Premi del Jurat: A peu coix (01), de Marta Casas

 

CATEGORIA “JUVENIL”

Premi del Públic: Concert per als veïns (07), de Joana Cillero

Premi del Jurat: Fruita del Sol (13), de Laura Badet

 

CATEGORIA “CONFINAMENT”

Premi del Públic: Fleca a casa (05), de Maria Casas

Premi del Jurat: Parxís amb distància confinat (11), de Joan Gubern

 

CATEGORIA “REIVINDICA”

Premi del Públic: Passat i present (07), de Ramon Casas

Premi del Jurat: Món divers (12), de Rafael Caiafa

 

CATEGORIA “TRUCS FOTOGRÀFICS”

Premi del Públic: De peus a terra (06), de Ramon Casas

Premi del Jurat: Lenny Tribute (09), de Majo Torres

 

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA”

De la categoria “Confinament”: Portes tancades, finestres obertes (13), d’Eva Arnal

 

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair a aquelles persones que han fet possible l’edició teleMÀFica d’enguany, especialment al Joan Tous.

Com vam anunciar, les persones amb les fotografies premiades gaudeixen d’un premi especial que estrenem aquest any: un val fotogràfic de 15 € en allò que preferiu: una sessió de fotos d’estudi, material fotogràfic, revelat en paper fotogràfic... Ja podeu passar per Secretaria a recollir el vostre val fotogràfic.

Esperem que el curs vinent puguem recuperar el format presencial que tant ens agrada, amb el vestíbul de Primària carregat de fotos i caliu al voltant de l'urna de votació. Un any diferent que ens fa enyorar el format presencial. Llarga vida al MAF!

Gràcies a tothom i fins aviat.

Comitè Organitzador MAF 2021