Festa Solidària Magòria

COMISSIÓ SOLIDÀRIA D’ANTICS ALUMNES

Arran de la festa del 50è aniversari de l’Escola Magòria, uns quants exalumnes de les primeres generacions hem fet un grup i us proposem fer la primera trobada solidària de Magòria i companyia.

El que volem és convocar el màxim de magorians de totes les generacions, els seus familiars, amics i coneguts i fer una festa. El preu de l’entrada serà de 5 euros i inclourà una consumició (refresc o cervesa), els menors de 13 anys tenen entrada gratuïta.

Els diners que es recaptin es destinaran a la investigació d’una malaltia minoritària que pateixen diversos membres d’una família magoriana (la família Peñas). Aquesta malaltia es diu CADASIL, s’hereta de pares a la meitat dels fills i qui la presenta pateix infarts cerebrals que, segons quina àrea del cervell afectin, poden deixar més o menys seqüeles. És poc coneguda i de moment no té cura. Un grup de científics de l’Hospital de Sant Pau l’està investigant, però el finançament de la Sanitat Pública no és suficient i per això la idea d’ajudar al finançament amb el vostre ajut.

La festa serà el dissabte 30-11-2019 al Centre Cívic Font de la Guatlla (c/ Rabí Rubén, 22) i començarà a les 21 h.

 

Veniu amb gana perquè es vendran entrepanets de fuet, de formatge i de Nocilla, “montaditos” de truita de patata i safatetes de fruita fresca. 

A les 21 h obrirem les portes i a les 21:30 h la neuròloga Elena Muiño ens farà una petita explicació de la malaltia i com s’està enfocant la investigació. 

A més, hi haurà una Gran Rifa a les 22 h i a les 23 h en què es rifaran: 

1 samarreta del Barça signada per tots els jugadors 

6 ampolles de cava 

1 pernil 

1 “forfait” per esquiar a la Molina 

2 tovalloles de TV3 

1 quadre 

5 polseretes 

5 entrades a la Scaperoom Bajo2 

 

Tot i que les entrades es podran comprar el mateix dia, per tal de poder fer-nos una idea de quants serem, us agrairíem que les compréssiu anticipadament a través del número de compte ES27 1491 0001 2421 8747 7027 TRIODOS BANK escrivint a la casella de concepte: Donatiu Magòria Solidària, i un cop fet l’ingrés envieu un correu a socios@cadasilspain.es indicant el nom i quantes entrades es volen, les quals se us enviaran via correu electrònic.

També es podran comprar de manera anticipada a la secretaria de l’Escola Magòria.

Una altra manera de col·laborar en la investigació d’aquesta malaltia és a través de Teaming.

Teaming és una eina online que funciona des del 2012 i en què participen més de 10.000 grups recollint diners per a diferents causes en forma de microdonacions.

La família magoriana afectada ha creat el grup Cadasil. La idea és aconseguir el màxim de persones (teamers) que col·laborin aportant només 1€ al mes, per tal de recaptar entre tots el màxim de diners per poder seguir investigant.

Es pot deixar el grup quan es vulgui i els diners aportats es poden desgravar a la declaració d’hisenda.

L’enllaç directe per fer-se membre del grup és: https://www.teaming.net/cadasil

Fila zero: Per altra banda, qui vulgui col·laborar però no pugui assistir a la trobada solidària, pot fer l’ingrés al compte obert, indicant “fila zero”.

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

 

Comissió Solidària d’Antics Alumnes