PREINSCRIPCIONS 2020-2021

Benvolguts i benvolgudes,

Finalment, s’ha obert el període de preinscripcions per al curs 2020-2021 corresponent a Educació Infantil, Primària i ESO. Es realitzaran del 13 al 22 de maig de 2020.

Aquest any, a conseqüència de la COVID-19, des del Departament d'Ensenyament, es promourà que aquesta gestió es faci telemàticament si és possible (per evitar desplaçaments als centres escolars), tot i que també es podrà fer la preinscripció de manera presencial, demanant cita prèvia.

 

DATES DE PREINSCRIPCIÓ

Les dates de preinscripció són del 13 al 22 de maig. Tots aquests dies podreu fer la preinscripció de manera telemàtica.

En cas que vingueu a fer la preinscripció presencialment, les dates assignades pel Departament d’Educació són del 19 al 22 de maig, de 10 a 13 h. Caldrà concertar cita prèvia.

 

DADES NECESSÀRIES

Veureu que us demana el número de RALC, que és el Registre d’Alumnes, només és necessari per a nens i nenes que ja hagin estat matriculats/ades en alguna altra escola, a qualsevol curs. És a dir, a les preinscripcions per a P3, no cal posar el RALC.

Cada escola té un codi de centre, que cal omplir a la sol·licitud. El codi de centre de l’Escola Magòria és el 08010821.

 

PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

Cal lliurar tota la documentació únicament a l’escola que hàgiu escollit en primera opció.

Per formalitzar la preinscripció, caldrà portar:

- Original i fotocòpia del DNI de pares, mares o tutors/es legals.

- Original i fotocòpia del DNI del nen/a, si en té.

- Original i fotocòpia del llibre de família.

- Targeta sanitària de l’alumne/a.

- Original i fotocòpia del carnet de família nombrosa o monoparental, si és el vostre cas.

- Full de sol·licitud de preinscripció.

Us adjuntem el full de sol·licitud de preinscripció. En la mesura del possible, us demanem que el porteu omplert. En cas que no pugui ser, us en facilitarem un exemplar a l’escola i el podreu omplir en el moment de la preinscripció.

Aquest any caldrà demanar cita prèvia per concretar la gestió presencial a l’escola, en l’horari de 10 a 13 h, del 19 al 22 de maig. Només cal que envieu un correu electrònic abans del 19 de maig i concretarem dia i hora.

 

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Podeu tramitar tota la gestió a través del web http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1

En cas que feu la gestió telemàtica, ens haureu d’enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada. Un cop hàgim revisat la documentació, us enviarem un correu electrònic com a justificant de la preinscripció ja formalitzada.

 

INFORMACIONS D’INTERÈS

Si voleu saber sobre l’organització del Sistema Educatiu o sobre els barems de puntuació de cara a la preinscripció, podeu consultar l’espai següent:

http://www.magoria.org/escola/oferta-educativa/buscant-escola.

També podeu trobar informació a les webs:

- Consorci d’Educació

https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/actualitzcio_informacio_coronavirus#A1

- Departament d’Educació

 http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/

- Estudiar a Catalunya

 http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

 

MATRICULACIÓ DEFINITIVA

Un cop hàgiu fet la vostra preinscripció, el Departament d’Educació elabora uns llistats de sol·licituds que podreu consultar. Allà consten el nombre de sol·licituds presentades i la puntuació de cada cas segons el seu barem.

Aquesta publicació complementa la consulta individual de les dades que cada sol·licitant pot fer a la web Estudiar a Catalunya.

Més endavant, i segons l’escola assignada a cada família, es realitzarà la matriculació al centre que tingueu adscrit. El període de matriculació serà, segons les dades actuals del Departament d’Educació, del 13 al 17 de juliol. Llavors caldrà omplir un seguit de documents de l’escola, que us facilitarem quan arribi el moment. En adjunt, podeu descarregar-vos el calendari complert de preinscripció.

 

DUBTES I CONSULTES

Malauradament no us podem atendre presencialment com voldríem, aquest any passem per una situació excepcional. Però no volem que us quedi cap dubte. Envieu-nos un correu electrònic amb els vostres dubtes i us respondrem ben aviat, via mail, trucada o videotrucada, segons allò que demaneu.

 

RECOMPTE DE SOL·LICITUDS

Finalment, el llistat de sol·licituds de preinscripció a P3, en primera opció, ha quedat així:

- amb 70 punts: 6

- amb 60 punts: 1

- amb 45 punts: 1

- amb 40 punts: 1

- amb 30 punts: 14

- amb 20 punts: 0

- amb 10 punts: 0

- amb  0 punts:  0

Total de nens i nenes que han formalitzat la sol·licitud: 23 preinscripcions.

Totes les sol·licituds presentades han estat validades a mesura que es van comprovant totes les dades. En cas que alguna família vulgueu fer algun canvi a la vostra preinscripció, cal que ens ho feu saber per tal de “desvalidar” la vostra sol·licitud i pugueu fer els canvis pertinents.

Salutacions,

Escola Magòria, SCCL