Una selfie al record

Amics i amigues,

 

Estem recopilant moltes imatges que expliquen la història de la nostra escola. Fotos i vídeos de totes les èpoques. Bé, dels primers anys costa trobar certes relíquies...

 

Amb totes aquestes imatges, estem obtenint un arxiu ben complet de la nostra història, i també ens serveix per a elaborar una sèrie de reculls que estem preparant sobre els aspectes més importants dels primers 50 anys de Magòria.

 

Si teniu imatges representatives de la vostra estada a l’escola, compartiu-les amb nosaltres i envieu-les a 50anys@magoria.org. Us mostrem algunes fotos per anar fent boca... Sobretot, busquem vídeos dels primers anys de l’escola (com, per exemple, feu un cop d’ull a https://www.youtube.com/watch?v=NXAnNqO8cms), però estem oberts a allò que considereu significatiu.

 

D’altra banda, us llancem una PROPOSTA que esperem us agradi: una selfie al record. Envieu-nos un vídeo breu en el qual pugueu explicar allò que més us agrada de l’escola, o el que menys, o una experiència que voleu compartir, o com definiríeu Magòria, o el vostre vincle amb l’escola, o aquelles persones que us han deixat empremta, o aquella anècdota que no us canseu d’explicar, o... Us convidem a recuperar velles i belles imatges que tindreu a l’armari, però també vells i bells records que teniu a la memòria. Deixeu-vos anar i envieu-nos el vostre tall a 50anys@magoria.org, que fer-ne 50 és obra de tots i totes.

 

Moltes gràcies per la vostra complicitat.

Escola Magòria

Alumnos de la Escola Magòria. Primera mitad de los años 1970´s