XXII Tarda Literària

Els dos aneguets han arribat a Magòria, en forma de jornada 100% artística i creativa. Ja van 22 anys que l’escola celebra la Tarda Literària, i la màgia, la il·lusió, la bellesa i la imaginació perduren i desprenen textos i versos per a tothom.

Els petits de Parvulari van recitar coralment poemes i endevinalles que feien bavejar el públic assistent. Els petits de Primària deixaven anar pura explosió literària en els seus textos, breus de paraules però extensos de màgia. I els més grans ens van delectar amb obres d’allò més atractives i també carregades de bon humor.

En acabar la lectura en públic, els assistents van poder gaudir de la lectura, en aquest cas, individual dels textos exposats a les classes. Allà tots els nens de Primària van mostrar el seu potencial literari.

A més, enguany el concurs de fotografia MAF coincidia amb la Tarda Literària, per la qual cosa tothom va poder passar pel vestíbul de Primària a gaudir i compartir les fotografies exposades. I també votar per la que agradava més de cada categoria.

 

Un any més, i amb els aneguets al capdavant, vam gaudir de la màgia de la paraula i de la paraula màgica als nostres artistes: gràcies!