Sortida al Figaró

El passat diumenge, dia 13 de maig, la Comissió d'Activitats Familiars de l'escola va organitzar una sortida al voltant del terme municipal del Figaró.

Les famílies de P3, P4 i P5 ens vam trobar cap a les 11.30 h a l'estació de tren de la localitat. Cal dir que les previsions meteorològiques no eren gaire engrescadores i que, a l'hora de començar l'excursió, queia un plugim fi que ens volia fer desistir de fer les primeres passes. Però no, famílies i infants estàvem entusiasmats i vam començar a caminar amb moltes ganes i il·lusió. La ruta s'iniciava per un camí ple de vegetació frondosa que resseguia el riu. Tot i que vam haver de fer marxar enrere en alguna ocasió a causa de l'abundant cabal de l'aigua, la passejada va ser molt agradable i va servir per conèixer-nos una mica més i gaudir del contacte amb la naturalesa.

Vam dinar plegats al peu de l'ermita de Sant Pere de Vallcàrquera i, després de jugar una estona, vam dividir-nos entre els que tornaven cap a Barcelona i els que intentaríem trobar la mina del Socau. Aquest darrer grup ens hi vam esforçar molt però... reconeixem  que no vam poder arribar al nostre objectiu; sense Internet i sense mapes (quins excursionistes!), no vam localitzar cap mina per enlloc. Així i tot, al poble ens esperava la nostra recompensa... un berenar fantàstic!

Moltes gràcies a la Comissió per idear aquesta sortida;  molt recomanable i ben a prop de Barcelona!