EXPO 2016

El desembre a l’escola està més que marcat en tots els calendaris. Abans de les vacances de Nadal, arriba un regal especial: l’Expo.
L’Expo, paraula que col·loquialment utilitzem els de casa (casa magoriana) per parlar de la gran mostra de treballs que exposem un dissabte a la tarda, suposa un punt de trobada. Nens, nenes, pares, mares, mestres, exalumnes, pares i mares d’exalumnes, avis... fan equip per introduir-nos en un tema atractiu i participatiu. Els petits de parvulari ens conviden a entrar a la carpa, ha arribat el circ! Els nens i nenes de Cicle Inicial viatgen a una de les primeres civilitzacions que van marcar història: l’Antic Egipte. A Cicle Mitjà aprofundeixen sobre un moviment molt propi de casa nostra però també d’enorme projecció internacional: el modernisme. A Cicle Superior entrem en terres tenebroses, misteris sense resoldre, enigmes d’ahir i avui..., a més dels treballs de mètode sobre història antiga, anglès i textos de llengua.
A més de tot això, al vestíbul ens endinsàvem en la història de l’escola, a través de cartells d’edicions anteriors de tardes literàries, tardes musicals i altres esdeveniments. Una menció especial es mereix el bar que van muntar els de sisè, per recollir diners de cara al viatge de fi de curs, una menció especial per les exquisideses que s’hi van poder degustar i, sobretot, per ser la primera vegada que es feia al pati de primària. Tot un èxit!
I per acabar, no podem acabar millor, amb l’espurna dels diables a ritme de tabals. El correfoc dels diables de Magòria va ser tot un èxit, i amb l’encesa final vam donar per acabat aquest regal especial que ens espera cada desembre. L’any vinent, més.

Gràcies a tothom qui ho va fer possible perquè, veritablement, l’Expo només és possible amb l’empenta de tothom.