XX Tarda Literària

Qui ho havia de dir, la Tarda Literària ja arriba a la segona dècada! Vint edicions de comunió entre la màgia i la imaginació, la creativitat i el bon gust. 
Els nens i nenes de Parvulari ens van fer gaudir dels poemes i endevinalles que havien après, i els de Primària van presentar en públic les seves creacions literàries. 
La Tarda Literària, presentada i conduïda per nens i nenes de sisè, va donar sentit a aquells qui pensem que la imaginació del nen/a pot i ha d’anar més enllà de la televisió o el videojoc. Un full en blanc, un llapis i moltes coses per explicar.

Després de les narracions al pati, i abans de pujar a les classes per llegir encara més històries (de tots els nens/es de Primària), vam lliurar una nova edició de l’OPQ, la nostra revista. Enguany l’OPQ va dedicar un especial d’agraïment a l’Ana, la nostra emblemàtica i estimada cuinera que se’ns ha jubilat. Com posàvem a la revista, “Gràcies, Ana”. Gairebé 40 anys fent menjar del bo i, sobretot, donant i rebent tot l’afecte del món i el millor compromís que podem desitjar, es mereixen tot i més, mai no estaríem prou agraïts. L’Ana forma i formarà part de l’escola. Ara li toca gaudir d’una jubilació ben guanyada. Fins sempre!