MAF 2016, VIII edició

Un any més, i ja en van vuit, el concurs MAF 2016 va ser un èxit de participació, tant en la presentació de fotografies com en les votacions del públic. Enguany les fotos mantenen el seu millor nivell, i la nova categoria de trucs comença a tenir èxit; ha estat un plaer veure el vestíbul carregat de tantes expressions en la instantània.
Després d’un minuciós procés de recompte de les 443 paperetes dipositades a la nova urna de votacions (de les quals 73 no eren vàlides), arriba l’hora de la veritat, i 111 fotografies entren en concurs per veure quina és la seleccionada per a cada una de les cinc categories en joc. Aquestes votacions formen el Premi del Públic. Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.
A més a més, el Comitè Organitzador del MAF ha estat deliberant sobre quina fotografia era la seleccionada dins de cada categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat.
Per tercera vegada, incloem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Ja sabeu que amb aquest premi volem retre homenatge a un antic pare de l’escola, reconegut professional de la fotografia, que ens va deixar el 2013.

Les fotografies guanyadores del vuitè concurs MAF 2016 sobre fotografia a l’Escola Magòria han estat:

CATEGORIA “EMOCIONS”

Premi del Públic: Gaudint (72), de Marta Rosich
Premi del Jurat: Solitud (51), d’Elsa Gelis

CATEGORIA “JUVENIL”

Premi del Públic: Punteria (31), de Maria Valls
Premi del Jurat: Et tinc controlat (87), de Jan Sherzad

CATEGORIA “TRUCS i MUNTATGES”

Premi del Públic: L’horitzó (74), d’Eva Maria Herrero
Premi del Jurat: Pau, saluda (37), de Rafa Barrachina

CATEGORIA “INFANTIL”

Premi del Públic: Petites joguines (5), d’Oriol Ríos
Premi del Jurat: Els equips de rescat estan preparats (9), de Nil Gubern

CATEGORIA “RETRATS”

Premi del Públic: Els Robinson a Costa da Morte (30), de Tatiana Soler
Premi del Jurat: Blanc i negre (27), d’Irene Elorza

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA”

De la categoria “Emocions”: X-MEN (24), d’Omar Sherzad

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que fan possible que el concurs MAF es pugui celebrar. Visca el MAF i... Visca Magòria!

Gràcies a tothom i fins aviat.

Comitè Organitzador MAF 2016