V Setmana Cultural

Un any més hem gaudit de la Setmana Cultural, que juntament amb l’Expo i la Tarda Musical reflecteixen l’esperit de participació i de trobada de tots els que formem part de l’escola.

En aquesta ocasió el Magotroc (en la seva VIII edició) va haver d’avançar-se, però el seu esperit segueix lligat a la Setmana Cultural. El Magotroc promou l’intercanvi de comerç just, la festa i la solidaritat. Un punt de trobada de tots els qui se senten implicats en aquesta gran labor i que es va realitzar al pati de Primària el diumenge, dia 26 d’abril.

Les altres activitats de la Setmana Cultural van tenir lloc del 4 al 7 de maig.

Dilluns 4

Es va inaugurar als locals de Primària la VII edició del MAF (Magòria Aplec Fotogràfic).

Com sempre l’assistència i la participació va ser nombrosa, les fotos realment bones, fins al punt que el jurat tindrà dificultats per triar la millor. A més, es concediran premis per votació popular. També hi va haver un racó dedicat a l’inoblidable Paco Elvira.

A Parvulari novament es va convidar els avis a visitar les classes, explicar un conte i aportar la seva saviesa als més petits.

Dimarts 5

Taller de swing. Com l’any passat, el coreògraf i ballarí Hèctor Artal, amb la inestimable col·laboració de Silvia Bonilla, va ensenyar els fonaments del swing i va posar a tots a ballar en una tarda molt animada.

Dimecres 6

La música i posada en escena de la Lali Rondalla va captivar els petits i també els seus pares i mestres. Cançons i balls per passar una tarda agradable en companyia.

Dijous 7

Tarda Literària. Exposició d’obres literàries i OPQ. La Tarda Literària forma part de l’essència de l’escola. Poques activitats aconsegueixen emocionar-nos tant com veure els nostres nens i nenes llegir les seves obres davant d’un públic (nens i adults) que els escolten amb atenció i respecte, deixant-se commoure pel que els nostres petits escriptors llegeixen.

La tarda culmina amb el lliurament de l’OPQ (revista que reflecteix la labor de tot el curs a l’escola) i amb la visita a l’exposició a les classes dels textos que han escrit tots els nens i nenes.

Esperem que la Setmana Cultural hagi complert els objectius d’entretenir, educar i estrènyer llaços entre tota la comunitat educativa. Per la nostra banda, continuarem treballant perquè així sigui i ens tornarem a veure el proper curs.

Gràcies.