MAF 2015, VII edició

Dins de la Setmana Cultural, el concurs MAF 2015 va tornar a ser un èxit de participació, tant en la presentació de fotografies com en les votacions del públic. Enguany les fotos han recuperat el seu millor nivell, ha estat un plaer veure el vestíbul carregat d’expressions en la instantània. Després d’un minuciós procés de recompte de les 421 paperetes dipositades a l’urna de votacions (de les quals 90 no eren vàlides), arriba l’hora de la veritat, i 132 fotografies entren en concurs per veure quina és la seleccionada per a cada una de les cinc categories en joc. Aquestes votacions formen el Premi del Públic

Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.

A més a més, el Comitè Organitzador del MAF ha estat deliberant sobre quina fotografia era la seleccionada dins de cada categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat. La deliberació no ha estat gens fàcil, us ho podem assegurar.Des de l’any passat incorporem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Ja sabeu que amb aquest premi volem retre homenatge a un antic pare de l’escola, reconegut professional de la fotografia, que malauradament ens va deixar.

Les fotografies guanyadores del setè concurs MAF 2015 sobre fotografia a l’Escola Magòria han estat:

CATEGORIA “EMOCIONS”

CATEGORIA “JUVENIL”

CATEGORIA “COLOR”

CATEGORIA “INFANTIL”

CATEGORIA “RETRATS”

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA”

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que fan possible que el concurs MAF es pugui celebrar. 

Visca el MAF, visca la Setmana Cultural i... Visca Magòria!

Gràcies a tothom i fins aviat,

Comitè Organitzador MAF 2015