Alkaria 2014-15

L’Escola Magòria i l’ONGD Alkaria continuen sumant esforços un any més per continuar treballant a la població d’Afanour (Marroc). Si tot va bé, enguany aquest projecte finalitza, gràcies a la capacitat d’autogestió que estan mostrant en aquella població. Ara bé, molts projectes oberts per Alkaria comptaran amb l’escola.

Els nens i nenes de sisè realitzen tres activitats amb l’ONGD Alkaria per conèixer la dimensió del projecte.

Primera activitat:
El Xavier Barreda, membre d’Alkaria i exalumne de l’escola, explica als alumnes què és una associació sense ànim de lucre i els diversos projectes que es poden realitzar des d’organitzacions no governamentals.

Segona activitat:
Com ja van fer l’any passat, els nens/es de sisè han estat els artistes que han dissenyat la samarreta solidària d’Alkaria 2014. Aquesta samarreta es posa a la venda per recaptar diners i així poder comprar el material necessari per desenvolupar el casal d’Afanour. Els nenes i nenes de sisè col·laboren en la venda de la samarreta.

Tercera activitat:
Mitjançant un joc, expliquem quines són les desigualtats demogràfiques, econòmiques i socials del planeta i busquem solucions per capgirar aquesta situació.