EXPO 2014

Ja no sabem quants anys fa que se celebra l’Expo de l’escola. Nens/es, pares/mares,avis, mestres, cuineres, secretàries..., l’escola s’aboca cada mes de desembre.

Enguany hem viscut el retorn dels dinosaures (Parvulari), hem entrat en l’Àfrica profunda (Cicle Inicial), hem visitat de cop totes les Meravelles del Món (Cicle Mitjà), hem conegut el valor dels esports minoritaris (Cicle Superior)..., sense oblidar-nos del treball minuciós que fan a sisè amb els murals d’història o els textos breus (fins i tot en anglès!).

Viure l’Expo no sols és passejar per l’edifici de Parvulari dissabte a la tarda, sinó que comença molt abans. Les reunions de l’equip de mestres, les activitats amb nens/es tant a nivell plàstic com d’investigació i coneixement, la col·laboració de pares i mares (i fins i tot d’algun avi!), l’entusiasme de fer una cosa especial..., es respira durant molts dies, ja abans del tan desitjat dissabte d’Expo.

El resultat, si no, mireu les imatges, parla per si mateix: espectacular. Però la màgia i l’essència d’aquesta jornada emblemàtica de l’escola va més enllà: de vegades el procés supera el producte i creiem que aquest procés ha estat, simplement, per recordar. Com deia al principi, ja no sabem quants anys fa que se celebra l’Expo de l’escola, però sí sabem que, any rere any, l’Expo emociona.