Casal d'estiu 2015

Benvolgudes famílies,

Un any més, us fem a mans la informació de dos casals d’estiu que creiem que us poden interessar, amb el detall de les activitats previstes, els torns, els preus, les dates per a la inscripció i la data de la reunió informativa.

Aquestes són les seves propostes:

A) Casal Joan Miró – eEixample:

Enguany ens proposen un munt d’activitats separades per edats:

  • Per als més petits de casa, un casal de motricitat i joc, on el centre d’interès ve de la mà d’en Colomet i la senyora Fletxa, dos detectius molt peculiars que els ajudaran a conèixer la natura i la manera de preservar-la.
  • Per als nens de primària, un casal multiesport i joc, on es treballaran els esports, les habilitats motrius i les relacions socials.

B) Casal La Muntanyeta:

Durant la primera setmana del casal, els nens rebran un missatge d’un misteriós personatge: l’ETS, la mascota de les properes Olimpíades, que els demanarà ajuda per resoldre un gran problema: s’han perdut els colors dels cinc anells olímpics!

Per poder-los recuperar hauran de superar un munt de reptes i conèixer el significat de cada color. Una aventura plena d’emocions, jocs i esports adaptats per a petits i grans!

 

Salutacions,

Comissió Casal d’Estiu