XXVI TARDA LITERÀRIA

L’any passat vam celebrar que deixàvem enrere les restriccions de la COVID per organitzar actes multitudinaris i, sobretot, celebràvem que la nostra emblemàtica Tarda Literària assolia les primeres 25 edicions, noces de plata. Teníem motius per mirar enrere i gaudir d’on havíem arribat.

Enguany tenim un altre factor fonamental a celebrar, la projecció de futur. Arrenquem la segona ronda de 25 anys més de Tardes Literàries, i de quina manera!

La tarda va començar amb el pati ple a vessar de pares, mares, avis, àvies, exalumnes..., tothom hi estava convidat. Els/les nostres presentadors/es de sisè van dinamitzar l’acte amb gran solvència (felicitats, sisè!), donant pas a cada intervenció.

Els grups de Parvulari ens van recitar versos i endevinalles coralment, i van omplir d’emoció i complicitat el pati de Primària. En acabar els més petits de l’escola, dos representants de cada curs, de 1r a 6è, van llegir les seves obres carregades de l’autèntica essència de la jornada, la creativitat literària.

El silenci mentre llegien les seves obres només es trencava, de cop, pels aplaudiments de tota l’assistència quan acabava cada lectura, fins que el/la presentador/a de sisè introduïa una nova història.

Tanmateix, els aplaudiments no van acabar aquí, perquè, a més a més, va tenir lloc el lliurament dels premis MAF d’enguany, que també recuperava el seu format original. Enhorabona a les persones guanyadores, i a totes aquelles que hi van participar.

Però la jornada va continuar, ja que els assistents podien visitar les classes de Primària on s’exposaven els textos que havien fet tots els nens i nenes de 1r a 6è. Tothom és protagonista.

I abans de pujar-hi, vam repartir la nova edició de l’OPQ, la revista de l’escola que tant representa la nostra escola.

En fi, una meravellosa Tarda Literària que ens fa gaudir del present i apuntar amb ganes el futur que ens espera. Llarga vida a la Tarda Literària!