MAGOTROC 2022

El passat divendres 21 d'octubre, les famílies magorianes vam tornar a omplir el pati de l'escola per intercanviar allò que ja no utilitzem per alguna cosa que ens pogués interessar, amb la negociació i l'acord com a úniques monedes de canvi. Roba, joguines, llibres i objectes de tota mena van omplir les taules preparades amb teles que donaven el toc de color a la fira anual del MAGOTROC.

Un cop intercanviat tot allò que ens venia de gust, els infants també van poder gaudir de tallers de mandales, collage i polseres.

El fet d'organitzar-la divendres a la tarda va potenciar l'assistència de les famílies que ja esperaven a la porta per recollir els infants amb les bosses i carros plens d'objectes per bescanviar.

Les famílies d'Infantil que encara no havien tingut l'oportunitat de participar en cap MAGOTROC preguntaven sobre l'activitat i de seguida es van afegir a la dinàmica de negociació i intercanvi.

Vam passar una bona estona fomentant entre les famílies un consum responsable i generant la complicitat i el vincle que es construeix a mesura que compartim trobades.

Entre totes i tots fem Magòria.

 

Comissió d'Activitats Familiars