Concurs MAF 2019

L’any passat vam viure l’aniversari del MAF, 10 anys, i ho vam celebrar. I aquest any arribem als 50 anys d’escola, i això també ho celebrem com es mereix. Moltes són les activitats que s’han fet durant el curs, i el MAF no volia estar-se de commemorar aquesta fita tan important. A més de les categories Infantil i Juvenil, les categories d’Adult han canviat de format de manera especial i exclusiva per a aquest MAF del cinquantenari.

La categoria “Escola”, què associem a una escola? No cal que sigui Magòria, però sí que ha d’estar relacionada amb l’escola.

La categoria “50”, què ens evoca el número 50? Fins a on podem arribar amb aquest número rodó?

La categoria “Nostàlgia”, ja que bufem espelmes, ens atrevim a mirar el passat? Tria la fotografia que et porti en el temps, remena l’àlbum ple de pols o fes un nou clic amb la càmera.

Després d’un minuciós procés de recompte de les paperetes dipositades a l’urna de votacions, recompte realitzat per nens/es de sisè (gràcies!), arriba l’hora de saber quines imatges són les més valorades pels assistents. Aquestes votacions formen el Premi del Públic. Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.

A més a més, el Comitè Organitzador del MAF cada any delibera sobre quina fotografia destaca dins la cada categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat. Costa escollir entre tanta expressió artística.

I en tercer lloc, incloem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Amb aquest premi volem retre homenatge al Paco, un antic pare de l’escola i reconegut professional de la fotografia, que ens va deixar el 2013.

 

Les fotografies guanyadores del concurs MAF 2019 han estat:

CATEGORIA “50

Premi del Públic: 50 mil graons (12), de Ramon Casas

Premi del Jurat: 50 salts fins al mar (15), de Paz Vilches

CATEGORIA “INFANTIL

Premi del Públic: Amics per sempre (41), de Berta Sales

Premi del Jurat: A vista d’ocell (143), d’Ariadna Peiró

CATEGORIA “ESCOLA

Premi del Públic: Ajudant-me a fer els deures (62), d’Albert Ferreté

Premi del Jurat: El plaer d’aprendre a llegir (64), de Carme Pons

CATEGORIA “JUVENIL

Premi del Públic: Gat amb botes (140), de Magí Sherzad

Premi del Jurat: El món als teus peus (124), de Maria Ferreté

CATEGORIA “NOSTÀLGIA

Premi del Públic: Inspiració anys 60 (105), de Ramón Casas

Premi del Jurat: Jo t’espero (67), de Gemma Ribalta

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA

De la categoria “Escola”: Jaque mate (55), d’Ana Béjar

 

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que fan que el concurs MAF es pugui celebrar.

Visca el MAF i... Feliç aniversari, Magòria!

Gràcies a tothom i fins aviat.

Comitè Organitzador MAF 2019